Op zoek naar musea sittard geleen?

musea sittard geleen
 
Cultuur, sport en vrije tijd Gemeente Sittard-Geleen.
De gemeente Sittard-Geleen is op 01-01-2001 ontstaan door een gemeentelijke herindeling. De gemeenten Born, Geleen en Sittard werden toen samengevoegd. De gemeente Sittard-Geleen beschikt over een kinderboerderij. De exploitatie van het complex is door de gemeente ondergebracht bij Stichting Streekboerderij Daniken en het dagelijks beheer aan de Stichting Buitenkans.
ergonomische bureaustoel
Museum in Echt-Susteren, Sittard-Geleen en Stein museum-info.nl.
Museum met foto 18. Museum met website. Museum met website 4. Vind jouw museum in de regio. As Beek Born Brunssum Eijsden Elsloo Geleen Genk Heer Heerlen Hoensbroek Kinrooi Lanaken. Maasbracht Maaseik Maasmechelen Maastricht Margraten Meerssen Nuth Opglabbeek Riemst Sittard Valkenburg Visé Zutendaal.
miele onderdelen
Historie en Archeologie De Domijnen.
Archief De Domijnen. Bibliotheek Ligne Sittard. Historie en Archeologie. Schouwburg De Domijnen. Filmhuis De Domijnen. Educatie De Domijnen. volg ons op.: Over De Domijnen. Businessclub De Domijnen. Cursussen en workshops. Cultuureducatie met Kwaliteit. Thema 2018: Recht op Kunst. Geleen on Stage.
makelaar sittard
Museum De Domijnen in Sittard.
De afdeling Stedelijke Historie Archeologie is gevestigd in een voormalige negentiende eeuwse stadsschool in het historische hart van Sittard. Meer over informatie het museum en programmering vind je hier. Jaarlijks vindt rond Pinksteren in Landgraaf het legendarische popfestival Pinkpop plaats. Pinkpop staat in het Guinness Book Of Records als het oudste onafgebroken georganiseerde popfestival. Het is nu ook mogelijk om Pinkpop het hele jaar door te beleven. Buro Pinkpop heeft in Geleen, de bakermat van het festival, namelijk een vaste expositie die te bezoeken is.
Musea, theater en exposities.
Meer over Cultureel erfgoed in Sittard-Geleen. Meer over eten en drinken in SIttard-Geleen. Ontdek Sittard-Geleen van A tot Z. Historische binnenstad Sittard. Meer over evenementen in de Historische binnenstad Sittard. Musea, theater en exposities. Bekijk alle musea, theater en exposities in Sittard-Geleen.
Museum Sittard-Geleen kunst expositie Sittard-Geleen museum tentoonstelling.
1 review 77% vindt dit leuk. Geleen Pinkpop Expo. Pinkpop Expo neemt je mee terug in de tijd naar de periode tussen 1970-1986. Dit was het begin van. 1 review 77% vindt dit leuk. Kies de gewenste categorie. Museum en kunstlocaties in Sittard-Geleen. Tips van bezoekers. Ruimte voor hedendaagse en beeldende kunst van hoge kwaliteit. Gebouw is ontworpen door Laurens Bisscheroux. 1 review 77% vindt dit leuk. De Domijnen Historie Archeologie. Museum met hedendaagse kunst en stedelijke archeologie en historie. 1 review 75% vindt dit leuk. Expositie over het Pinkpopfestival tussen 1870-1986. Bewonder foto's' van artiesten als Bono, Sting en Mick Jager. 1 review 77% vindt dit leuk. Uittips van bezoekers over Sittard-Geleen.: Bezoek de agenda van de gemeente Sittard/Geleen voor uitjes in deze gemeente. Bijvoorbeeld het jaarlijkse oktoberfeest of verder. 1 persoon vindt dit leuk. In Sittard zij div wandelingen.,
Museum De Domijnen.
Zo zal Filmhuis De Domijnen programmeren aan de hand van tentoonstellingen of andersom: een tentoonstelling kan worden ingericht rond het thema van een filmfestival. Ook de bibliotheek is een partner voor tentoonstellingen en lezingen. En dan zijn er nog de regionale kunstenaars en instellingen waar op diverse manieren mee wordt samengewerkt. Ligne 5, 6131 MT Sittard.
Sittard: musea, tentoonstellingen activiteiten WhichMuseum.
De volgende kortingen en kortingskaarten zijn geldig in Sittard. 1 museum Een kaart die de houder van de kaart onbeperkte toegang geeft tot meer dan 400 musea in Nederland. Alle kortingskaarten in Sittard. Te zien en te doen in Sittard en omgeving.
Home Museum De Domijnen.
Een tentoonstelling over onze intieme relatie met dingen. 26 oktober t/m 11 november 2018 Limburg Foto 2018. De Domijnen Museum. volg ons op.: Over De Domijnen. Businessclub De Domijnen. Cursussen en workshops. Cultuureducatie met Kwaliteit. Thema 2018: Recht op Kunst. Geleen on Stage.
Openingsexpositie Museum De Domijnen Sittard-Geleen.
Foto: De Domijnen. Inwoners, kunstenaars en bezoekers zijn curatoren van Openingsexpo Collectie in Actie, die vanaf 4 september tot en met 6 december van dit jaar wordt gehouden in Museum De Domijnen in Ligne. Ligne, de nieuwe ontmoetingsplaats van Sittard, opent in het eerste weekend van september haar deuren.

Contacteer ons