Zoeken naar uit eten sittard

uit eten sittard
 
Restaurant Latino Sittard.
geopend vanaf 16.00 uur. Maandag en Dinsdag. zijn wij gesloten. Personeel gevraagd/ sollicitatieformulier. U kunt bij ons ook gerechten afhalen. Waar vind u ons? 31 046 451 91 28. Steenweg 54, 6131 BG Sittard. Copyright 2019 Restaurant Latino Sittard Made by PCV v.o.f.
malware
Home Brasserie Eigenwijs.
Welkom bij Brasserie EigenwijsWilt u lekker ontbijten, lunchen, high tea-en of gewoon een kopje koffie drinkenLoop dan snel eens binnen.Reserveren kan ook via.reserveren@brasserie-eigenwijs.nl. 6131 EG SITTARD. Hieronder staan de openingstijden van Brasserie Eigenwijs. Bekijk de laatste berichten van Brasserie Eigenwijs.
wasmachine stinkt naar riool
Whisky Pretzels.
Woensdag tot en met zondag vanaf 1700: uur. Mocht U graag eerder komen eten, vraag het gerust, vaak is dit ook mogelijk. Uw eerste bestelling nemen wij aan tot 2130: uur. 6131 HH Sittard. Tel: 046 4 51 53 52.
social return
Café Tapas Sittard eat, drink, dance.
makelaar sittard
Sushi Grill Geleen Sushi Grill Geleen is een Aziatische all you can eat restaurant in de regio Sittard en Geleen.
Welkom op de website van Sushi Grill Geleen. we bieden u meer dan 100 diverse gerechten uit verschillende Aziatische keukens. Lees meer over ons. Wij introduceren u ons verfrissende Aziatische ALL YOU CAN EAT restaurant in de regio Sittard-Geleen. Door onze unieke ligging in het centrum is Sushi Grill Geleen niet alleen een restaurant om lekker te eten maar ook een ideale locatie voor een bedrijfsuitje, vergadering, reunie, of bijvoorbeeld een familiefeest.
Home.
Hij kreeg de warme douche van Gemma Hermanns uit Sittard. Gemma die in de uitzending per abuis Gemma Hendriks wordt genoemd vertelt voor de camera dat ze onlangs een herseninfarct heeft gehad en sindsdien minder goed tegen geluiden kan. Reden om een van haar liefste bezigheden samen uit eten met man en kinderen voorlopig even uit te stellen.
Isabella Tapas Tapas Restaurant en Sittard.
De naam Isabella is afkomstig van de stadstuin Jardin dIsabelle, die in het verlengde ligt van ons intieme en sfeervolle restaurant. Vanuit Isabella kijkt u zo naar dit geweldige stukje Sittard. Wat kunt u van ons verwachten? De menukaart bestaat uit 35 warme en koude tapas.
Openingstijden SIMLA Indiaas Tandoori Restaurant Sittard Stationsstraat 17 in Sittard.
Geef een beoordeling aan SIMLA Indiaas Tandoori Restaurant Sittard in Sittard. Reviews over SIMLA Indiaas Tandoori Restaurant Sittard in Sittard. Afgelopen week voor het eerst bij Simla gegeten, wauw! Bij binnenkomst komen de heerlijke geuren uit de keuken je al tegemoet. We hebben na de voorgerechten genoten van een royal tandoori en een biryani met garnalen, zelden zo goed gegeten! De kaart is super uitgebreid, wat ik een hele grote plus vind. De prijzen zijn zeer vriendelijk, helemaal vergeleken met de super kwaliteit. Wij gaan zeker snel terugkomen! Geplaatst op 9 aug. Mijn eerste keer dat ik hier ben gaan uiteten. Bediening was erg vriendelijk en gastvrij. Het eten was erg lekker en goed van smaak.
Sauna Wellnessresort Sittard.
In het Zuid-Limburgse Heuvelland ligt het mooiste wellness en beautycomplex van Limburg; Wellnessresort Sittard. Een verrassend en luxueus beauty en wellnessresort waar zich alle elementen bevinden voor een heerlijk dagje ontspanning. Kies all-inclusive: entree, lunch, diner én consumpties zijn inclusief.
UITsittardgeleen.
24 sep 2019. Theater sittard Cabaret. Vier keer leuk! Schouwburg De Domijnen. 05 apr 2019. Theater sittard Verenigingen/Amateurs. Pak die plek op het podium. Schouwburg De Domijnen. 14 apr 2019. Theater sittard Verenigingen/Amateurs. Open Podium Special Edition. Ontdek danstalent uit Sittard-Geleen.
Kom lekker lunchen of dineren in het Arcus en Dacapo Leerrestaurant in Sittard! De Debutant! Nieuwsarchief Arcus College.
Kom lekker lunchen of dineren in het Arcus en Dacapo Leerrestaurant in Sittard! Kom eens lunchen of dineren in het Arcus en DaCapo-College leerrestaurant in Sittard. Je vind het leerrestaurant in de nieuwbouw, gelegen in de Sporztone Limburg, Milaanstraat 125.
Home SOL.
Wel bevelen wij daarom aan even te bellen voor een reservering. Buiten eten kan ook: SOL beschikt tevens over een terras aan de Markt. Op onze 1e etage vindt u tevens een sfeervolle ruimte voor gezelschappen tot 25 gasten. Tot ziens bij SOL! 6131 EK Sittard.

Contacteer ons