Meer resultaten voor lunchen in sittard

lunchen in sittard
 
Lunchkaart LUNA eten drinken Sittard.
Bij groepen vanaf 10 personen serveren wij een groepslunch. Het groepsmenu kunt u hier bekijken. Voor alle kinderen hebben we een Kindermenu met kleurplaat! LUNA Eten Drinken Sittard Markt 39 sittard@lunaetenendrinken.nl 046 4111099. 2018 LUNA LUNA Huisstijl: Perceel02 Webdesign dexo.nl.
makelaar sittard
Pizza Sittard Pizza bestellen bij Dominos Sittard Dominos.nl.
Door middel van de PizzaTracker kunt u precies zien of uw pizza nog in de over zit, of dat de bezorger al onderweg is! Zo kunt u ook precies zien wanneer uw pizza klaar is om af te halen! Bestel snel bij Domino's' Sittard!
ergonomische stoel
Markt Sittard.
Markt Sittard is dan ook de plek om lekker bij te komen van het shoppen, om samen feest te vieren met je vrienden, om lekker te lunchen met je collega's' of romantisch te dineren met je geliefde. Markt Sittard is je ideale beginpunt, rustpunt of eindpunt van je verblijf in centrum Sittard.
koelkast
Thaiphoon Thai Restaurant.
Naar het voorbeeld van Thai garden heeft de familie Lim het tweede restaurant aan de markt in Sittard geopend, Thaiphoon. Er is hier gekozen voor een ander concept, hier kan men terecht voor lunch en diner en er is boven een mooie vide.
maas makelaars
De Dwaze Herder.
Hij blies en in een klap begonnen de schapen, de geiten, de paarden, de ezels, het varken en de konijnen in de weide te dansen. Vanaf toen speelde de jongen iedere dag op zn doedelzak en danste de kudde iedere dag door de weide, het dansen deed de dieren goed, ze groeiden als kolen zagen er allemaal goed uit.
Biesenhof Carréhoeve Geleen.
De huwelijksnacht kan vervolgens worden doorgebracht in onze hostellerie waarin een speciale bruidssuite is gecreëerd. EEN UNIEKE LOCATIE. G0140_OUTLINES_poster_Jansse Bagge Bend_BH_180416-page-001. G0140_OUTLINES_poster_Jansse Bagge Bend_BH_180416-page-001. 6164 RB Geleen. T 046 443 20 03. Fiets en wandelroutes langs De Biesenhof. Wandelen door het groene Geleenbeekdal. Grensoverschrijdende natuurgebieden rondom Sittard. Rondje Sittard versie 2.
Welcome HOTEL MERICI.
HOTEL MERICI is een prachtig viersterren kloosterhotel, gelegen in het volledig gerestaureerde kloosterkwartier in hartje Sittard. Het combineert eigentijdse luxe met een duidelijk aanwezig voelbare historie. De naam MERICI is afkomstig van Angela de Merici, stichteres van de Ursulinenorde, de kloosterorde die tussen 1843 en 1946 in de aangelegen gebouwen van het hotel meisjesonderwijs gaf.
Restaurants Born Sittard at Amrâth Hotel Thermen Diner, Restaurant, Lunch.
Geniet van huisgemaakte soepen, rijkbelegde broodjes of frisse maaltijdsalades in ons restaurant. Lunchen, borrelen dineren. Onder het genot van een hapje en een drankje kunt u genieten van uw bezoek aan Amrâth Hotel Thermen Born-Sittard. Onze menukaart heeft voor ieder wat wils.
Naar Sjpassie voor een lunch met plezier en passie.
Op zaterdag 16 december starten Angelique en Bart Janssen aan de Limbrichterstraat 5 in Sittard met hun nieuwe lunchroom Sjpassie. Lunchroom Sjpassie past helemaal in de huidige tijd waarin maatschappelijk verantwoord ondernemen hoog in het vaandel staat en waarin álle inwoners van de regio zoveel mogelijk bij onze economie en de actieve maatschappij betrokken horen te worden.
Kom lekker lunchen of dineren in het Arcus en Dacapo Leerrestaurant in Sittard! De Debutant! Nieuwsarchief Arcus College.
Kom lekker lunchen of dineren in het Arcus en Dacapo Leerrestaurant in Sittard! Kom eens lunchen of dineren in het Arcus en DaCapo-College leerrestaurant in Sittard. Je vind het leerrestaurant in de nieuwbouw, gelegen in de Sporztone Limburg, Milaanstraat 125.
Ziekenhuizen Amstelveen en Sittard-Geleen gered Binnenland Telegraaf.nl.
Wij, zijn in staat om aan alle financiële verplichtingen te voldoen. Over 2017 hebben we zelfs een nettoresultaat van 25, miljoen euro geboekt en we verwachten dit in 2018 voort te zetten. Deze forse verbeterslag wordt ook benoemd in het rapport van BDO.
Le Clochard Sttard.

Contacteer ons