Zoeken naar evenementen sittard

evenementen sittard
 
Cultuur en evenementen Gemeente Sittard-Geleen.
Het Oktoberfeest het grootste van Nederland, Gelaender Kirmes de grootste voorjaarskermis van Limburg en het Sint Rosafestival vernoemd naar de patroonheilige van Sittard trekken bezoekers van ver buiten Limburg naar onze stad. Traditioneel is carnaval in het Limburgs de Vasteloavend een van de belangrijkste evenementen.
makelaar sittard
Agenda.
Alle grote gemeentelijke evenementen staan dit jaar in het teken van Sittard 775 stad. Meer over 775 jaar stad Sittard. Wie nu wandelt of fietst in het rustige RivierPark Maasvallei, kan zich nauwelijks voorstellen dat dit gebied een belangrijke rol heeft gespeeld aan de vooravond van de 80-jarige oorlog.
wat is content marketing
16 evenementen in Sittard-Geleen om naar uit te kijken in 2018.
Agenda Sittard 775 jaar. 05 jan 2018. 16 evenementen in Sittard-Geleen om naar uit te kijken in 2018. Ook in 2018 heb je weer een volle agenda in Sittard-Geleen! We hebben 16 evenementen op een rij gezet die je dit jaar zeker niet mag missen!
wasmachine
Evenementen in Sittard VVV Zuid-Limburg.
Wat wil je beleven? Rondleidingen, excursies workshops. Glana Mundo 8 juli. Kunst in Vaals 21 22 juli. Bekijk de agenda. Met de auto. Bestel tickets voor de allerleukste uitjes. Openluchttheater Valkenburg boek nu online! Laat je inspireren! Evenementen in Sittard.
incassobureau inschakelen
Sittard in 2018: altijd iets te beleven!
De historische binnenstad van Sittard maakt zich klaar voor het nieuwe jaar. Behalve de bekende grote evenementen carnaval, St.-Joepmarkt, Sint Rosafestival, Oktoberfeest en Wèntjerdruim zijn er ook een zestal speciaal op de bezoekers van het winkelcentrum van Sittard gerichte evenementen.
Evenementen in Sittard Evenementkalender.nl.
Evenementen in Sittard. YP T E Pre-Teacher Training YP40 Voortraject Docenten-opleiding. YP T E Pre-Teacher Training YP40 Voortraject Docenten-opleiding. Back 2 the 70s 80s. Soul, Disco, Funk Dance Classics Party. Yoga Beginnerscursus 8 weken Sittard. Mysore Challenge Doe mee met 1 maand dagelijks mysore!
Evenementen Centrummanagement Sittard 2017.
Foto: Centrummanagement Sittard. Het Sittardse Centrummanagement organiseert in 2017 weer een zestal evenementen in het centrum van de stad. Daarnaast werkt het Centrummanagement ook samen met de organisatoren van een aantal andere activiteiten, zoals de Gemeente Sittard-Geleen, cultuurbedrijf De Domijnen, Jive Music Service, de Sinterklaasintocht en het Pulp Festival.
Overzicht Evenementen Sittard-Geleen.
24 aug 2018 26 aug 2018. In het laatste weekend van augustus is het weer traditioneel tijd voor het Sint Rosa Festival. Een driedaagse festival met een bijzondere sfeer in de eeuwenoude binnenstad van Sittard. Boels Ladies Tour. 01 sep 2018.
Centrummanagement Sittard.
I n 2018 worden een zevental evenementen volledig door Centrummanagement Sittard georganiseerd. Bij enkele andere evenementen werkt CMS samen met partijen als Gemeente Sittard-Geleen, De Domijnen, Jive Music Service, Sinterklaasintocht en het Pulp Festival. All About Fashion Zondag 29 april 2018.

Contacteer ons