Zoeken naar uit in sittard geleen

uit in sittard geleen
 
UITsittardgeleen.
20 feb 2018 De Reünie Geleen. Frans Budé wint Sjiek Literatuurprijs. Nieuwe Limburgse literaire prijs voor het eerst uitgereikt. 22 jan 2018 Week IN Week UIT. 10-07 Cartoon Violence. Cartoon Violence are one of the fastest rising talents on the current UK ska scene. Muziek Café de Meister. 10 jul 2018. 10-07 Sick Puppies. 10 jul 2018. 10-07 Sick Puppies. Sick Puppies komt naar Poppodium Volt! 10 jul 2018. t/m 11 jul 2018. Cinema Drama sittard.
taxi sittard
Agenda.
Object Love, maar liefst 19 hedendaagse kunstenaars uit binnen en buitenland verdiepen zich in de intieme relatie met dingen! 9-7-2018 t/m 2-9-2018 Sittard. Lees meer Website. Expositie Crossing Borders. Bewonder tijdens deze expositie de prachtige werken van Kathrin Philipp en Karl-Heinz Jeiter! 12-7-2018 t/m 14-7-2018 Geleen.
slotenmaker sittard
Sittard-Geleen vandaag uitjes Activiteiten, uitgaanstips en dagje weg in Sittard-Geleen Uitgaan Sittard-Geleen.
Sittard Ontdekhoek Sittard. De Ontdekhoek is voor alle kinderen van 4 tot 14 jaar. In een soort werkplaats ontdekken kinderen. 1 review 56% vindt dit leuk. Geleen Muziek Café De Meister. Muziek Café De Meister is een muziekpodium en kroeg in Geleen. Hier kun je onder genot van een. 78% vindt dit leuk. Kies de gewenste categorie. Er op uit in Sittard-Geleen.
makelaar sittard
De leukste uitstapjes, activiteiten en evenementen in Sittard-Geleen.
Finish op het Tom Dumoulin Bike Park. Vrijetijd Glanamundo Wereldfestival Geleen Glanamundo zag vorig jaar het licht en was een groot succes! Verwacht ook dit jaar internationale bands op het podium, straatartiesten, heerlijke culinaire hapjes op het Foodtruckplaza, een grotere wereldmarkt en heel fun voor kinderen. Vrijetijd Sint Rosa Festival In het laatste weekend van augustus is het weer traditioneel tijd voor het Sint Rosa Festival. Een driedaagse festival met een bijzondere sfeer in de eeuwenoude binnenstad van Sittard.
rijschool sittard
16 evenementen in Sittard-Geleen om naar uit te kijken in 2018.
Er zijn lezingen, wandelingen, muziek en andere creatieve activiteiten die de historie van Sittard raken. Een dag heerlijk genieten van eeuwenoud erfgoed! 8 juli Markt Geleen. Glanamundo zag vorig jaar het licht en was een groot succes! Verwacht ook dit jaar internationale bands op het podium, straatartiesten, heerlijke culinaire hapjes op het Foodtruckplaza, een grotere wereldmarkt en heel fun voor kinderen. Beleef je wereld! De eerste twee edities waren een overweldigend succes met duizenden bezoekers. De exacte datum in 2018 is nog niet bevestigd maar noteer juli maar alvast in je agenda. Tijdens Foodstock kun je in het Maaslandpark genieten van een grote variëteit aan gerechten uit alle werelddelen.
hema
Sittard-Geleen Er op uit in Limburg.
Een rondleiding met proeverij ziet er als volgt uit.: Amrâth Hotel Thermen Born Sittard. Het hele jaar. Het Amrâth Hotel Thermen Born Sittard is een wellnesshotel in het zuiden van Nederland, aan de rand van het prachtige bosgebied Limbrichter. BB Rose Court. Het hele jaar. B B Rose Court is gevestigd in een typische, schilderachtige Limburgse omgeving, op 1 km afstand van de luchthaven Maastricht-Aachen. Bastion Hotel Geleen.
slotenmaker sittard
Sittard-Geleen lokaal nieuws uit je gemeente.
Op vrijdag 13 juli om 2000: uur opent wethouder voor cultuur Thijs van Es de expositie 50 jaar Schilders en Expressiegroep Sittard in het gemeentehuis van Beek. Bommelding stadion uit de hand gelopen grap. 8 juli 2018 1111.: Drie minderjarige jongens uit Zuid-Limburg zijn aangehouden vanwege de bommelding bij het Abe Lenstra Stadion in Heerenveen. Nóg een leuke vakantie kick-off: GlanaMundo Wereldfestival Geleen.
taxi sittard

Contacteer ons