Zoeken naar speeltuin sittard geleen

speeltuin sittard geleen
 
speeltuin
Speelvoorzieningen Gemeente Sittard-Geleen.
Speeltuin De Paddestoel Born. Speeltuin Miranaburg Geleen. Speeltuin t Weike Geleen. Speeltuin De Sjteinakker Geleen. Speeltuin Sjoepienoe Sittard. Ook kent de gemeente een aantal grotere speelvoorzieningen, die deels beheerd worden door bijvoorbeeld een buurtvereniging of een speciaal hiervoor opgerichte stichting.
vaatwasser
Darteldome, indoor kinderspeeltuin te Sittard, Kerkrade, Zaandam en Amsterdam.
Darteldome staat voor indoor-speelplezier voor de spelende jeugd. Een soft-speelstructuur waarin en waarop gesprongen, geklauterd en gegleden kan worden. Trampolines op hoogte zorgen voor de nodige uitdaging voor de stoere jongens en meiden terwijl de toekomstige coureurs een parcourtje rijden op de elektrische autootjes.
50 plus model
Een speeltuin bij jou in de buurt.
Speeltuin in de buurt van Sittard-Geleen. Verjaardagsfeestje in de buurt van Sittard-Geleen. Zwembad in de buurt van Sittard-Geleen. Plaatsen in de buurt. Spaubeek Beek lb Beek Brunssum Koningsbosch Susteren Sint joost Roosteren Nieuwstadt Echt-Susteren Echt Maria-hoop Gulpen-Wittem Hoensbroek Heerlen Ohe en laak Maastricht-airport Ulestraten Moorveld Bunde Geulle Meerssen Hulsberg Klimmen Nuth Schimmert Wijnandsrade Bingelrade Jabeek Merkelbeek Schinveld Onderbanken Amstenrade Doenrade Oirsbeek Puth Sweikhuizen Schinnen Munstergeleen Windraak Sittard Obbicht Limbricht Holtum Guttecoven Grevenbicht Geleen Einighausen Born Buchten Papenhoven Elsloo lb Stein lb Urmond Stein Valkenburg aan de Geul Walem Valkenburg lb Ransdaal.
makelaar sittard
De leukste attracties in Sittard-Geleen.
Helstraat 16, Sittard. Sittard-Geleen heeft een aantal leuke speeltuinen, waar kinderen een dagje lekker kunnen ravotten. Speeltuin t Weike. Speeltuin t Weike is een kleinschalige en gezellige speeltuin in Geleen met de leukste wipkippen, schommels en klimrekken. De speeltuin is onlangs gerenoveerd en voldoet aan de laatste veiligheidseisen.
de Roetsj.
Wij blijven echter in de tussentijd actief en zijn te vinden bij Jan Linders op zaterdag 4 augustus, vanaf 9.30 uur, om jullie op veler verzoek opnieuw te verwennen met de heerlijke Linzestukjes, gebakken bij Bakkerij Martens, die tevens een gedeelte sponsort.
De speeltuinen in Sittard-Geleen zijn weer open!
In Sittard kan dat bij de speeltuinen Thienbunder en De Roetsj, in Born bij De Paddestoel, en in Geleen bij Miranaburg, t Weike en de Sjteinakker. In deze speeltuinen bestaat ook de mogelijkheid om een ijsje, een drankje of een kopje koffie of thee te kopen. Vrij toegankelijke speeltuinen zijn Sjoepienoe in Sittard, t Ruiberke in Obbicht en in Geleen speeltuin Lutterade en het Chrysantenveldje.
Speeltuin t Weike.
Als je meer informatie wenst over Speeltuin t Weike kun je telefonisch contact opnemen of een e-mail sturen naar speeltuintweike@outlook.com. Wil je je aanmelden als activiteitenbegeleider of voor een andere dienst? Laat het ons dan weten via het contactformulier. Stichting Speeltuin t Weike. 6166 XM Geleen.
Speeltuin De Paddestoel Born.
Ofschoon de speeltuin naast een spoorlijn ligt, stopt er geen personentrein in ons dorp. Als je met de trein en bus komt, ga dan met de trein naar Sittard en neem de bus naar Grevenbicht/Obbict bus 34 of 35, afhankelijk van het tijdstip.
Overzicht speeltuinen Sittard-Geleen.
Speeltuin t Weike is een kleinschalige en gezellige speeltuin in Geleen met de leukste wipkippen, schommels en klimrekken. De speeltuin is onlangs gerenoveerd en voldoet aan de laatste veiligheidseisen. Daarnaast vind je in de stad ook veel kleinschalige speelvoorzieningen. Deze fijne speelplekken komen vaak samen met de buurt tot stand. Kijk ook eens naar. Uitjes voor het hele gezin. De beste kinderopvang. De mooiste wandelroutes. Een overzicht van alle sportverenigingen. Alles voor je gezin. De beste zorg. Genieten van groen. Aan de slag. Opleidingen voor professionals. Made in Sittard-Geleen. Molens en hoeves. Fotoproject Sittard 365.
Home.

Contacteer ons