Resultaten voor in sittard geleen

in sittard geleen
 
Wonen en milieu Gemeente Sittard-Geleen.
Overzicht van projecten in de stad en van werkzaamheden in en rond de gemeente. Sommige werkzaamheden hebben gevolgen voor het verkeer. Buurt en wijkplatforms. In de gemeente Sittard Geleen zijn 28 platforms actief, die zich vrijwillig inzetten voor een leefbare en veilige buurt.
haar kliniek
Sittard-Geleen lokaal nieuws uit je gemeente.
Op zondag 8 juli vindt in het centrum van Geleen de tweede editie plaats van het Glanamundo Wereldfestival. Leuke vakantiestart: FoodStock-festival Sittard. 8 juli 2018 0957.: De schoolvakanties zijn begonnen. Het weer is prachtig en in Sittard draait sinds vrijdag de derde editie van het Foodstock Festival.
makelaar damen
Inwoners Gemeente Sittard-Geleen.
Persbericht Sittard-Geleen, 9 juli 2018 De realisatie van een grand-hotel in het voormalige Bisschoppelijk College in Sittard is een flinke stap dichterbij gekomen, nu het college van BW van Sittard-Geleen de definitieve bestemmingspla. Vindt u taal leuk en helpt u graag mensen? Dan is taalvrijwilliger misschien iets voor u. In juli zijn er informatiebijeenkomsten over de Zomercursus Taalvrijwilliger. Meld u vrijblijvend aan voor meer informatie. Burgemeester voornemens gemeenschapsgebouw Merpati te sluiten Accordion ingeklapt. Persbericht I Sittard-Geleen, 2 juli 2018 Burgemeester Sjraar Cox heeft vandaag de eigenaar van het gemeenschapsgebouw Merpati te Geleen geïnformeerd over zijn voornemen om het gebouw te sluiten voor een periode van 12 maanden op basis v.
makelaar sittard
Welkom in Sittard-Geleen Gemeente Sittard-Geleen.
Een bezoek brengen aan Sittard-Geleen? Kijk dan eerst op insittardgeleen.nl. Dé website over wonen, ondernemen, vrije tijd en winkelen in Sittard-Geleen. Deel deze pagina op. Reageer op deze pagina. Winkelen in Sittard-Geleen. Parkeren en bereikbaarheid. Camperstandplaats De Nieuwe Hateboer Sittard.
pennen laten bedrukken met logo
insittardgeleen.nl De website over wonen, ondernemen, vrije tijd, studeren en winkelen in Sittard-Geleen.
Vrijetijd Oldtimer parade Geleen Op zondag 5 augustus kijk je je ogen uit tijdens de oldtimer parade op de markt in Geleen. Dit jaar is de 22ste editie van het jaarlijks terugkerende evenement. Vrijetijd Boels Ladies Tour Met de Boels Ladies Tour komt de absolute wereldtop van het vrouwenwielrennen ook in 2018 weer naar Sittard-Geleen. De zesdaagse koers komt 1 september naar Sittard-Geleen. Vrijetijd Expositie: Object Love De expositie Object Love onthult onze intieme relatie met dingen. Mensen maken dingen om in onze praktische en emotionele behoeften te voorzien. Dingen zijn overal. Vrijetijd BinckBank Tour Wielerfans kunnen 18 augustus genieten van de van de BinckBank Tour in Sittard-Geleen. Finish op het Tom Dumoulin Bike Park. Vrijetijd Sint Rosa Festival In het laatste weekend van augustus is het weer traditioneel tijd voor het Sint Rosa Festival. Een driedaagse festival met een bijzondere sfeer in de eeuwenoude binnenstad van Sittard.
Woonvisie: Toekomstbeeld voor wonen verandert Gemeente Sittard-Geleen.
Sport informatie en verhuur sportaccommodaties. Vieren en herdenken. Subsidieloket extern voor verenigingen en stichtingen. Vergunningen en ontheffingen. Tips, links en downloads. Nieuws en persberichten. Werk in uitvoering en projecten. Zoek op deze trefwoorden. Iets melden bij de gemeente. 6130 AA Sittard.

Contacteer ons