Resultaten voor evenementen sittard geleen

evenementen sittard geleen
 
Evenementen in de Gemeente Sittard-Geleen.
Het jubileum jaar Accordeon Orkest Swentibold wordt op zaterdag 4. Per plaats in deze gemeente Born Buchten Einighausen Geleen Grevenbicht Guttecoven Holtum Limbricht Munstergeleen Obbicht Papenhoven Sittard Windraak Terug naar Evenementen regio Sittard Evenementen provincie Limburg. Gemeenten in de regio Sittard.:
taxi sittard geleen
Agenda.
Augustus staat in Sittard traditioneel in teken van het beschermvrouwe Sint Rosa de Lima, dit wordt steevast gevierd met de processie op de laatste zondag van augustus van de Rosakapel naar de Sint Michielskerk voor de Heilige Mis. Rondom deze katholieke viering zijn er op diverse plekken in de binnenstad en aan de rand daarvan culturele evenementen te vinden. Met een nostalgische kermis, een echt circus, verschillende exposities, koopzondag en heel veel live muziek is Sint Rosa een familiefestival voor jong en oud dat diepgeworteld zit in de historie van Sittard. Meer over Sint Rosa festival. Nog vóór de Pinksteren vind je jaarlijks een van de grootste kermissen van het zuiden van Nederland in Geleen met de Gelaender Kirmes.
makelaar sittard
16 evenementen in Sittard-Geleen om naar uit te kijken in 2018.
Agenda Sittard 775 jaar. 05 jan 2018. 16 evenementen in Sittard-Geleen om naar uit te kijken in 2018. Ook in 2018 heb je weer een volle agenda in Sittard-Geleen! We hebben 16 evenementen op een rij gezet die je dit jaar zeker niet mag missen!
wasmachine
Evenementen in Sittard-Geleen Oozo.nl.
Zin om er lekker op uit te gaan? Hieronder vind je alle evenementen in Sittard-Geleen die vandaag en in de komende dagen plaatsvinden, van sportevenementen, workshops en toneelvoorstellingen tot rondleidingen, fietstochten en markten en braderieën. Zaterdag 23 juni 2018. Tentoonstelling Object Love. 14-04-2018 t/m 02-09-2018. De tentoonstelling Object Love onthult, aan de hand van kunstwerken, diverse relaties tussen mens. Sittard-Geleen Sittard Sittard-Centrum 6131EK.
kassa software
Cultuur en evenementen Gemeente Sittard-Geleen.
Traditiegetrouw wordt op 19 maart de Sint Joep jaarmarkt in Sittard gehouden. Die is een begrip in het zuiden van Nederland. De jaarmarkt ontstond dankzij Napoleon Bonaparte en ontstond al in 1802. Tijdens de zomermaanden zijn er bijna wekelijks evenementen op de Sittardse Markt en in het centrum van Geleen.
Sittard in 2018: altijd iets te beleven!
De historische binnenstad van Sittard maakt zich klaar voor het nieuwe jaar. Behalve de bekende grote evenementen carnaval, St.-Joepmarkt, Sint Rosafestival, Oktoberfeest en Wèntjerdruim zijn er ook een zestal speciaal op de bezoekers van het winkelcentrum van Sittard gerichte evenementen.
UITsittardgeleen.
05 aug 2018. 09 aug 2018. Cinema Drama sittard. 03-08 Call Me by Your Name. Filmhuis De Domijnen. 03 aug 2018. 10 aug 2018. 17 aug 2018. 05-08 Geleense Oldtimer Parade. 5 augustus 2018, Markt, Geleen. Grootste oldtimerevenement in de Euregio.
Overzicht Evenementen Sittard-Geleen.
9 heerlijke lunchzaken. 6 leuke groepsactiviteiten. 7 leuke kinderfeestjes. 10 keer imposant erfgoed. 6 leuke wandelroutes. Agenda Sittard 775 jaar. Sfeervol en gezellig. Openingstijden en koopzondagen. Bereikbaarheid en parkeren. 6 verrassende fashion stores. 7 interessante herenzaken. Markten Binnenstad Sittard. Markten Centrum Geleen.
Sittard-Geleen vandaag uitjes Activiteiten, uitgaanstips en dagje weg in Sittard-Geleen Uitgaan Sittard-Geleen.
Activiteiten, evenementen of een dagje uit in Sittard-Geleen. Dagje uit in Nederland. Kies een categorie. Kies een gemeente. Arcen en Velden. Horst aan de Maas. Mook en Middelaar. Peel en Maas. Roggel en Neer. Valkenburg aan de Geul. Locaties op kaart. Sittard Ontdekhoek Sittard. De Ontdekhoek is voor alle kinderen van 4 tot 14 jaar. In een soort werkplaats ontdekken kinderen. 1 review 56% vindt dit leuk. Geleen Muziek Café De Meister.

Contacteer ons