Meer resultaten voor lunchen sittard

lunchen sittard
 
Lunchkaart WINDRAAK31, Restaurant en speeltuin in Sittard.
makelaar sittard
Brasserie de Trechter. Brasserie de Trechter.
De Trechter is gelegen op de gezellige markt in Sittard. Een echt familie bedrijfmet, vriendelijk personeel. Wij zijn gespecialiseerd in onze ruime keuze aan overheerlijke broodjes en een lekker kopje koffie. Om gezellig te ontbijten en/of te lunchen bent u bij ons aan het goede adres.
vaatwasser
Lunchkaart LUNA eten drinken Sittard.
Bij groepen vanaf 10 personen serveren wij een groepslunch. Het groepsmenu kunt u hier bekijken. Voor alle kinderen hebben we een Kindermenu met kleurplaat! LUNA Eten Drinken Sittard Markt 39 sittard@lunaetenendrinken.nl 046 4111099. 2018 LUNA LUNA Huisstijl: Perceel02 Webdesign dexo.nl.
adverteren via google
De 10 beste restaurants voor lunch in Sittard TripAdvisor.
Beste lunch restaurants in Sittard, Nederland. Restaurants in Sittard. 2 gasten 1 gast. Een restaurant zoeken. Restaurants om te lunchen in Sittard. Wat te doen. Kaartbewerkingen zijn gepauzeerd. Zoom in om de bijgewerkte info weer te geven. Terug naar kaart.
wasmachine
WINDRAAK31 Restaurant met Speeltuin in Sittard.
Voor de rest van je leven of alleen in de zomer? Met of zonder ervaring! Stuur dan een mailtje om jezelf voor te stellen naar info@windraak31.nl. WINDRAAK31 Windraak 31 Sittard info@windraak31.nl 046 850 8150. 2018 WINDRAAK31 Huisstijl: Perceel02 Webdesign dexo.nl.
Lunchrooms in Sittard Eet.nu.
Waar heb je zin in? Lunchrooms in Sittard. Alle Lunchrooms in Sittard. Uit eten in Sittard? Je vindt het op Eet.nu! Bent u een restaurateur en wilt u op deze pagina vermeld worden of uw restaurantgegevens wijzigen? Meld uw restaurant aan.
Home Brasserie Eigenwijs.
Welkom bij Brasserie Eigenwijs. Bij ons kunt u terecht voor ontbijt, lunch, high tea, diner, koffie met gebak en nog veel en veel meer.Ook voor feesten en partijen kunt u bij ons terecht! 6131 EG SITTARD. Hieronder staan de openingstijden van Brasserie Eigenwijs.
Welkom bij IchDich Eet Café in Sittard.
Ich Dich is in de loop van de jaren een heus begrip geworden in Sittard. Door gastvrijheid met een hoofdletter G te schrijven, voelt Ich Dich als thuiskomen. De twee losse ingredienten, Ich en Dich, met een scheutje passie en liefde, maken ons samen tot een uniek recept.
9 zaken in Sittard-Geleen voor een heerlijke lunch.
Om je een indruk te geven hebben we 9 zaken uitgelicht waar je tijdens het shoppen even heerlijk kan lunchen. Nog niet zo lang geopend in de binnenstad van Sittard. Bij binnenkomst voel en proef je meteen de sfeer van de voormalige apotheek.
Top 8 unieke locaties voor lunch of diner in Zuid-Limburg.
L'Appetito' Sint Geertruid. LAppetito Gran Gusto is een ambachtelijk ijs en dessertrestaurant waar gasten ook heerlijk kunnen lunchen en dineren in de stallen van de prachtig verbouwde Limburgse carréboerderij. Ook voor de heerlijkste pizza's' van het Heuvelland uit een oer-Limburgs bakhoes moet je bij L'Appetito' zijn.

Contacteer ons